Differentiëren maakt het verschil!

Wil je recht doen aan de verschillen tussen leerlingen en zoek je naar manieren hoe je rekening houdt met sterkere en zwakkere leerlingen, ook in een klas met 30 leerlingen?

In de training ‘Differentiëren doe je zo!’ gaan we uit van convergente differentiatie: alle leerlingen behalen de minimale doelen. De opbrengst: een grotere betrokkenheid van leerlingen en effectiever klassenmanagement!


Deze training is geschikt voor VO en mbo.

 
docenten
8-16
3 bijeenkomsten
745,00
21 SBU

Wat levert het jou op?

Begin bij het eind! Wat levert deze training ‘maakt het verschil!' jou op? We kijken wat onderzoek ons vertelt. Je leert efficiënte lessen voor te bereiden, omdat je jezelf voortdurend afvraagt: wat is het doel van deze les? Je wordt minder afhankelijk van de methode, want je gaat uit van de vraag: wat wil ik mijn leerlingen leren en hoe draagt de methode daaraan bij? Je leert hoe je data verzamelt met bijvoorbeeld digitale tools en hoe je differentieert in instructie en leerstof. Differentiëren in het VO? Dat kun je leren!  

 

Werkwijze

Je leert stapsgewijs differentiatie in te passen in jouw lessen. Je krijgt veel praktijkvoorbeelden en bruikbare tips. Ik beloof je dat de kwaliteit van je lessen omhooggaat en dat je naar huis gaat met technieken die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Herhalen is een krachtig middel om te leren en daarom zijn er drie bijeenkomsten. Na een trainingsbijeenkomst ga je je het geleerde oefenen in je dagelijkse praktijk en bij de volgende bijeenkomst delen we de ervaringen en krijg je feedback. 

 

Locatie: het vaklokaal 

De trainingen worden gegeven in ‘het vaklokaal’ in Creil. Door een dag uit de school te zijn, laad je lekker op en kun je met nieuwe energie wat je geleerd hebt direct in de praktijk brengen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een zelfgemaakte taart, kun je genieten van een uitgebreide lunch of waai je even uit aan de dijk. 

 
 
Aanmelden
<h4>hetvaklokaal.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/trainingen/">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/close-reading-in-het-vo/">Close Reading in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-differentieren-maakt-het-verschil/">Differentiëren maakt het verschil!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/basiscursus-teach-like-a-champion/">Basiscursus Teach like a Champion</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/edi-in-het-vo/">EDI in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/agenda/">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/locatie-huren/">Locatie huren</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-ons/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-de-trainer/">Over de trainer</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-het-vaklokaal/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>