Trainingen

Differentiëren maakt het verschil!

Wil je recht doen aan de verschillen tussen leerlingen en zoek je naar manieren hoe je rekening houdt met sterkere en zwakkere leerlingen, ook in een klas met 30 leerlingen?

In de training ‘Differentiëren doe je zo!’ gaan we uit van convergente differentiatie: alle leerlingen behalen de minimale doelen. De opbrengst: een grotere betrokkenheid van leerlingen en effectiever klassenmanagement!


Deze training is geschikt voor VO en mbo.

 
Meer info

Basiscursus Teach like a Champion

‘Bliksembeurt’ of ‘Weet niet geldt niet’. Twee technieken uit het boek Teach like a Champion 2.0, het boek van Doug Lemov dat de CED-groep vertaalde voor de Nederlandse onderwijsmarkt.

Ben je op zoek naar praktische tools om meer grip te krijgen op klassenmanagement en leeropbrengsten? In de basiscursus ‘Teach like a Champion’ leer je werken met de belangrijkste basistechnieken uit dit boek. 


Deze training is geschikt voor PO, VO en mbo.

 
 
Meer info

Leren… doe je samen!

Ben je op zoek naar werkvormen waarmee je zorgt voor een veilig klasklimaat en werkvormen die de motivatie en de leeropbrengsten verhogen? Geef je dan op voor deze training.

In deze training leer je slim en gestructureerd gebruik te maken van de natuurlijke behoefte van de mens: praten! Informatie beklijft beter als we in interactie zijn met anderen of uitleggen aan anderen. Ervaar hoe de dynamiek in jouw lessen verandert!


Deze training is geschikt voor PO, VO en mbo.

 
Meer info

EDI in het VO!

‘Controleren van begrip’ en ‘Kleine lesafsluiting’ zijn technieken uit Expliciete Directe Instructie (EDI) van uitgeverij Pica. In samenwerking met Expertis bied ik deze training aan.

 

Hoe bied je eerlijke onderwijskansen? Door een kraakheldere instructie te geven en hoge verwachtingen te hebben van alle leerlingen. EDI is een bewezen aanpak om de leseffectiviteit te verhogen en te zorgen voor betere leerprestaties bij alle leerlingen. In deze training leer je hoe je het primaire proces: het lesgeven en dan met name de instructie, verbetert.

 

 

 
Meer info
<h4>hetvaklokaal.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/trainingen/">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-leren-doe-je-samen/">Leren… doe je samen!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-differentieren-maakt-het-verschil/">Differentiëren maakt het verschil!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/basiscursus-teach-like-a-champion/">Basiscursus Teach like a Champion</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/edi-in-het-vo/">EDI in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/agenda/">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/locatie-huren/">Locatie huren</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-ons/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-de-trainer/">Over de trainer</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-het-vaklokaal/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>