EDI in het VO!

‘Controleren van begrip’ en ‘Kleine lesafsluiting’ zijn technieken uit Expliciete Directe Instructie (EDI) van uitgeverij Pica. In samenwerking met Expertis bied ik deze training aan.

 

Hoe bied je eerlijke onderwijskansen? Door een kraakheldere instructie te geven en hoge verwachtingen te hebben van alle leerlingen. EDI is een bewezen aanpak om de leseffectiviteit te verhogen en te zorgen voor betere leerprestaties bij alle leerlingen. In deze training leer je hoe je het primaire proces: het lesgeven en dan met name de instructie, verbetert.

 

 

 
docenten vo
8-16
3 bijeenkomsten
745
21 SBU

‘Controleren van begrip’ en ‘Kleine lesafsluiting’ zijn technieken uit Expliciete Directe Instructie (EDI) van uitgeverij Pica. In samenwerking met Expertis bied ik deze training aan. Hoe bied je eerlijke onderwijskansen? Door een kraakheldere instructie te geven en hoge verwachtingen te hebben van alle leerlingen. EDI is een bewezen aanpak om de leseffectiviteit te verhogen en te zorgen voor betere leerprestaties bij alle leerlingen. In deze training leer je hoe je het primaire proces: het lesgeven en dan met name de instructie, verbetert.

 
Wat levert het jou op?

Begin bij het eind! Wat levert deze training ‘EDI in het VO!’ jou op? We kijken wat onderzoek ons vertelt. Je leert tips en technieken die je gelijk de volgende dag kunt toepassen in je les Nederlands, wiskunde, biologie of economie. Je leert hoe je doelen moet formuleren, hoe je een expliciete directe instructie moet toepassen in je eigen les en hoe je omgaat met verschillen in leertijd.

 

Werkwijze

Je leert stapsgewijs EDI in te passen in jouw lessen. Je krijgt veel praktijkvoorbeelden en bruikbare tips. Ik beloof je dat de kwaliteit van je lessen omhooggaat en dat je naar huis gaat met technieken die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Herhalen is een krachtig middel om te leren en daarom zijn er drie bijeenkomsten. Na een trainingsbijeenkomst ga je je het geleerde oefenen in je dagelijkse praktijk en bij de volgende bijeenkomst delen we de ervaringen en krijg je feedback. 

 
 
Aanmelden
<h4>hetvaklokaal.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/trainingen/">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/close-reading-in-het-vo/">Close Reading in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-differentieren-maakt-het-verschil/">Differentiëren maakt het verschil!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/basiscursus-teach-like-a-champion/">Basiscursus Teach like a Champion</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/edi-in-het-vo/">EDI in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/agenda/">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/locatie-huren/">Locatie huren</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-ons/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-de-trainer/">Over de trainer</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-het-vaklokaal/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>