Over Het Vaklokaal

Linda Vos is geboren en getogen in de Noordoostpolder en een kleindochter van de eerste generatie polderbewoners. Ze is een boerendochter en woont ook met haar eigen gezin op een boerderij vlakbij de dijk tussen Urk en Lemmer.

In de domeinenschuur heeft ze haar eigen ‘vaklokaal’ gerealiseerd. Naast haar passie voor lesgeven heeft ze ook een passie voor koken en bakken. In deze heerlijke ruimte geeft ze trainingen en haar cursisten krijgen uiteraard een zelfgemaakte taart of een heerlijke lunch van lokale producten. Echt een plek om even op te laden!

direct contact opnemen 

<h4>hetvaklokaal.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/trainingen/">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/close-reading-in-het-vo/">Close Reading in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-differentieren-maakt-het-verschil/">Differentiëren maakt het verschil!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/basiscursus-teach-like-a-champion/">Basiscursus Teach like a Champion</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/edi-in-het-vo/">EDI in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/agenda/">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/locatie-huren/">Locatie huren</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-ons/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-de-trainer/">Over de trainer</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-het-vaklokaal/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>