Basiscursus Teach like a Champion

‘Bliksembeurt’ of ‘Weet niet geldt niet’. Twee technieken uit het boek Teach like a Champion 2.0, het boek van Doug Lemov dat de CED-groep vertaalde voor de Nederlandse onderwijsmarkt.

Ben je op zoek naar praktische tools om meer grip te krijgen op klassenmanagement en leeropbrengsten? In de basiscursus ‘Teach like a Champion’ leer je werken met de belangrijkste basistechnieken uit dit boek. 


Deze training is geschikt voor PO, VO en mbo.

 
 
docenten
8-16
3 bijeenkomsten
745,00
21 SBU

Wat levert het jou op?

Begin bij het eind! Wat levert deze training ‘Teach like a Champion’ jou op? Je leert minimaal 20 verschillende technieken in de vier kernproblemen bij het lesgeven. Hebben de leerlingen het begrepen? Hoe leer ik de leerlingen een serieuze studiehouding aan? Hoe laat je je leerlingen zoveel mogelijk het (denk)werk zelf doen? Hoe zorg je voor een positief klasklimaat? 

 

Werkwijze

Aan het einde van de training beheers je minimaal 20 technieken. Je krijgt heel veel praktijkvoorbeelden en praktische tips. Ik beloof je dat de kwaliteit van je lessen omhooggaat en dat je naar huis gaat met technieken die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Herhalen is een krachtig middel om te leren en daarom zijn er drie bijeenkomsten. Na een trainingsbijeenkomst ga je het geleerde oefenen in je dagelijkse praktijk en bij de volgende bijeenkomst delen we de ervaringen en krijg je feedback. 

 

Locatie: het vaklokaal 

De trainingen worden gegeven in ‘het vaklokaal’ in Creil. Door een dag uit de school te zijn, laad je lekker op en kun je met nieuwe energie wat je geleerd hebt direct in de praktijk brengen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een zelfgemaakte taart, kun je genieten van een uitgebreide lunch of waai je even uit aan de dijk. 

 
Aanmelden
<h4>hetvaklokaal.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/trainingen/">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/close-reading-in-het-vo/">Close Reading in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-differentieren-maakt-het-verschil/">Differentiëren maakt het verschil!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/basiscursus-teach-like-a-champion/">Basiscursus Teach like a Champion</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/edi-in-het-vo/">EDI in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/agenda/">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/locatie-huren/">Locatie huren</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-ons/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-de-trainer/">Over de trainer</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-het-vaklokaal/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>