Over de trainer

Linda Vos

 

Volgens mijn leerlingen en collega’s ben ik een enthousiaste docent. Ik geef al ruim twintig jaar Nederlands in het voortgezet onderwijs van vmbo tot vwo van onderbouw tot bovenbouw. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in mijn passie: het ambacht ‘lesgeven’. 

Naast docent en voorzitter van PLG leerteam 4 ben ik ook coach coöperatieve leerstrategieën en didactisch coach. Als beeldcoach begeleid ik binnen mijn eigen onderwijsgroep startende docenten en ben ik verantwoordelijk voor de invulling van de studiedagen op mijn school. 


Maatwerk? 

Zou je graag een training op maat willen? Voor jezelf, voor je sectie of team? Dan kan natuurlijk ook. Wil je een combinatie van mijn trainingen of wil je graag een beeldcoachtraject volgen. In een vrijblijvend gesprek kijk ik graag samen met jou welk trainingstraject bij jou/jullie past. 

neem contact op 

Afbeelding
 
 
<h4>hetvaklokaal.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/trainingen/">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/close-reading-in-het-vo/">Close Reading in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-differentieren-maakt-het-verschil/">Differentiëren maakt het verschil!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/basiscursus-teach-like-a-champion/">Basiscursus Teach like a Champion</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/edi-in-het-vo/">EDI in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/agenda/">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/locatie-huren/">Locatie huren</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-ons/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-de-trainer/">Over de trainer</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-het-vaklokaal/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>