Leren… doe je samen!

Ben je op zoek naar werkvormen waarmee je zorgt voor een veilig klasklimaat en werkvormen die de motivatie en de leeropbrengsten verhogen? Geef je dan op voor deze training.

In deze training leer je slim en gestructureerd gebruik te maken van de natuurlijke behoefte van de mens: praten! Informatie beklijft beter als we in interactie zijn met anderen of uitleggen aan anderen. Ervaar hoe de dynamiek in jouw lessen verandert!


Deze training is geschikt voor PO, VO en mbo.

 
docenten
8-16
3 bijeenkomsten
745,00
21 SBU

Wat levert het jou op?

Begin bij het eind! Wat levert deze training ‘Leren… doe je samen!’ jou op? Je leert waarom deze strategieën werken. We kijken wat onderzoek ons vertelt over deze effectieve onderwijsvernieuwing. Je leert welke routines er nodig zijn om coöperatief klassenmanagement te organiseren en hoe jouw rol daarbij verandert. Je leert wat de effecten zijn van klas- en teambouwers, je leert minimaal 16 didactische structuren en wat hun functies zijn. Tot slot leer je op welke momenten en hoe je coöperatieve werkvormen inzet in je les. 

 

Werkwijze

Je ervaart zelf de coöperatieve leerstrategieën, want je leert door zelf te doen. Ik beloof je dat de kwaliteit van je lessen omhooggaat en dat je naar huis gaat met didactische structuren die je gelijk de volgende dag kunt toepassen. Herhalen is een krachtig middel om te leren en daarom zijn er drie bijeenkomsten Na een trainingsbijeenkomst ga je je het geleerde oefenen in je dagelijkse praktijk en bij de volgende bijeenkomst delen we de ervaringen en krijg je feedback. 

 

Locatie: het vaklokaal 

De trainingen worden gegeven in ‘het vaklokaal’ in Creil. Door een dag uit de school te zijn, laad je lekker op en kun je met nieuwe energie wat je geleerd hebt direct in de praktijk brengen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een zelfgemaakte taart, kun je genieten van een uitgebreide lunch of waai je even uit aan de dijk. 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
Aanmelden
<h4>hetvaklokaal.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/trainingen/">Trainingen</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-leren-doe-je-samen/">Leren… doe je samen!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/training-differentieren-maakt-het-verschil/">Differentiëren maakt het verschil!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/basiscursus-teach-like-a-champion/">Basiscursus Teach like a Champion</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/edi-in-het-vo/">EDI in het VO!</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/agenda/">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/locatie-huren/">Locatie huren</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-ons/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-de-trainer/">Over de trainer</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/over-het-vaklokaal/">Over Het Vaklokaal</a></li> <li><a href="https://www.hetvaklokaal.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>